Εκτύπωση αυτής της σελίδας

"Απόδοση Ομάδων Εργασίας: η επίδραση της προσωπικότητας και της συμπεριφοράς" Κύριο

  • Posted on:  Σάββατο, 31 Αυγούστου 2013 07:41
  • Γράφτηκε από 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

αρχείο λήψης 1Οι ελληνικές επιχειρήσεις τα τελευταία χρόνια καλούνται να επιβιώσουν και να αναπτυχθούν σε ένα περιβάλλον το οποίο χαρακτηρίζεται από δυσμενείς  συνθήκες. Η επιτυχημένη και κερδοφόρα πορεία τους δεν εξαρτάται μόνο από εξωγενείς κοινωνικούς και οικονομικούς παράγοντες αλλά  διαμορφώνεται και από εσωτερικούς παράγοντες όπως οι συνθήκες εργασίας, ο τρόπος διοίκησης της επιχείρησης και η αποτελεσματική επικοινωνία και συνεργασία μεταξύ των εργαζομένων.

 

Η συμβουλευτική ομάδα της ΟΚS Research and Consulting  η οποία αποτελείται από μια ομάδα επιστημόνων που καλύπτουν τους χώρους του μάνατζμεντ, της οργανωσιακής συμπεριφοράς, της διαμεσολάβησης και της πληροφορικής έχει σαν απώτερο στόχο μέσω της διοχέτευσης της γνώσης να συμβάλει στη βελτίωση των συνθηκών εργασίας, όσον αφορά την ομαδική συνεργασία αλλά και στην αύξηση της αποδοτικότητας και της αποτελεσματικότητας στον χώρο των επιχειρήσεων.

Στα πλαίσια αυτού του στόχου η συμβουλευτική ομάδα διαμορφώνει και διαχειρίζεται το ηλεκτρονικό περιοδικό «Ο Καλός Συνάδελφος» το οποίο έχει σαν στόχο να προβάλει θέματα αλλά και να επιλύσει συνήθη προβλήματα ομαδικής συνεργασίας και οργάνωσης που αντιμετωπίζονται σε μία επιχείρηση.

Η θεματολογία του ηλεκτρονικού περιοδικού επιλέγεται με γνώμονα τη ψυχολογική ευημερία και ικανοποίηση των εργαζομένων η οποία θα οδηγήσει και στην επιτυχημένη πορεία της επιχείρησης.

Επίσης οι αναρτήσεις και η αρθρογραφία  του συγκεκριμένου ιστότοπου  αποτελούν μία αξιόλογη πηγή άντλησης πληροφοριών  τόσο για επαγγελματίες που επιθυμούν να εφαρμόσουν νέες διοικητικές πρακτικές  στον εργασιακό τους χώρο όσο και για σπουδαστές οι οποίοι υλοποιούν κάποια εργασία.

Μία πολύ σημαντική ενότητα του ιστότοπου είναι η παρουσίαση πραγματικών προβλημάτων  μελών μέσα από τον εργασιακό τους χώρο .Έτσι δίνεται η δυνατότητα να γίνουν αντικείμενο συζήτησης προβλήματα μέσα από την καθημερινότητα του εργασιακού χώρου.

 

Στα επισυναπτόμενα αρχεία μπορείτε να βρείτε του e-book  του κυρίου Αντώνη Γαβαλά, «Απόδοση Ομάδων Εργασίας: η επίδραση της προσωπικότητας και της συμπεριφοράς»

Διαβάστηκε 2104 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 31 Αυγούστου 2013 12:32